woensdag, september 27, 2006

Gezocht

Zetel, tweezit, in zwart blinky kinky similileder. Vermoedelijk op hardhandige wijze geroofd uit z'n opbergplaats en zo abrupt gescheiden van z'n twee eenzit-broertjes.

Bent u de vermaledijde ontvoerder van dit ogenschijnlijk niemendalletje, besef dan dat het hier gaat om een erfstuk van 'tante Angele', dat ...
in z'n lange leven al menig communiezieltje zag neervleien op de bank van z'n eigenares bij de bij die gelegenheden obligate familietour;
dat vervolgens drukbezet werd op tal van familiefeestjes;
dat nadien een carrière als kotzetel wist te doorspartelen;
dat de eerste echte zetel werd in het gloednieuw gerenoveerde huis van m'n stiefzus;
dat een jaar lang geduldig wachtte om diezelfde taak ook op zich te nemen in mijn huisje;
dat dus nu op laaghartige wijze ontvreemd werd uit de garage van Moeke Miet. Gelieve dit familiestuk dan ook zo gauw mogelijk terug op z'n plekje te parkeren. 't is nog geen antiek, en 't leer is fake, oen!

Bent u een beter mens dan het hierboven beschreven heerschap, hou dan aub een oogje in het zeil. Gelieve naast het spotten van zwarte zetels ook alle verdachte bewegingen van een bed met kastensemble en/of licht blauwe kastjes, stoelen, en bijhorende tafel onmiddellijk te signaleren aan Dina Miet. Zij bevinden zich namelijk (althans tot zowat een half uur geleden) in dezelfde stockeerruimte, die niet kan afgesloten worden.

Dank bij voorbaat.

2 Comments:

Blogger Bavada said...

De Oost-Europese zetelmaffia deinst voor niets terug! Of zou er misschien een politieker het zekere voor het onzekere willen nemen hebben?

11:31 a.m.  
Blogger dina miet said...

volgens mij is 't allemaal jean-marie de decker zijn schuld

8:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home