donderdag, januari 12, 2006

Vermist

Donderdag 12 januari verdween uit een kleine rijwoning te Gent een wastafelmengkraan luisterend naar de naam Ensen II. Het gaat om een ontwerp van Niels Gammelgaard, met een mat verchroomd afdekplaatje en dito bodemventiel, met warm/koud indicator in ABS. Bent u de eerlijke vinder van deze mengkraan, gelieve dan contact op te nemen met de rechtmatige eigenaar via onderstaand emailadres. Houdt u hem liever voor uzelf, verzorg hem dan goed aub. Hij wordt liefst gewassen in een milde zeepoplossing, en nagedroogd met een droog, zacht doekje. Zijn broertje, Ensen I, staart momenteel eenzaam naar het resterende gat in de dubbele wastafel naast hem...

2 Comments:

Blogger dina miet said...

tenzij ik natuurlijk zo stom ben geweest maar één mengkraan mee te brengen uit de Ikea. Wat betekent dat ik dit weekend terug naar de Zweedse meubelgigant mag afzakken... Bwa, 'k heb al slechter vooruitzichten gehad ;-)

8:00 p.m.  
Blogger dina miet said...

intussen is duidelijk dat er slechts één kraan op m'n karretje is beland in Ikea, terwijl ik er wel degelijk twee besteld (en dus betaald) had. grmbl.

8:49 p.m.  

Een reactie posten

<< Home