donderdag, juli 14, 2005

Uit de shit


Zonet een telefoontje gekregen van 'de mannen van de riolering'. Er ligt blijkbaar een putje vlak voor m'n deur, en het enige wat ik hoef te doen is alles daarin laten wegvloeien. Een rioolaansluiting, een grapje van zo'n 750 euro, hoeft dus niet! En wachten tot die openbare diensten verdere actie ondernemen ook niet! Nog even en ik ben helemaal uit de shit!

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat ?!? ze suggereren dus dat je jouw sanitaire voorzieningen mag dumpen en dat je alles in het putje rechtstreeks moet lozen. Dit is volgens mij een zwaar misdrijf.

brt

3:12 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

remind me da'k die buurt nooit bezoek zonder heuplaarzen...

4:06 p.m.  
Blogger dina miet said...

@ brt:
'k word niet direct een zware crimineel hoor. 'k heb me laten vertellen dat, nu zowat half vlaanderen vol septische putten ligt, de opvattingen hierover op zijn vlaams 'lichtjes gewijzigd' zijn. waar vroeger septische putten overal als 'absoluut noodzakelijk' werd beschouwd, kiezen steeds meer intercommunales voor een mix van kaka en ander vuil water. blijkbaar zijn er nl problemen om het bezinksel van septische putten kwijt te raken én bevat datzelfde bezinksel bovendien bacterieën die flink meehelpen aan de afbraak van alle viezigheid in 't ander vuil water. alles gezellig bij elkaar dus, net zoals vroeger!

4:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home