woensdag, mei 18, 2005

Circus in 't straat

Vandaag is Mak(k)er een kijkje gaan nemen in m'n huisje, om te zien wat er nu precies fout zit aan de goot. Mak(k)er had geen ladder ter beschikking, en besloot dus maar gewoon een stapje uit het raam te zetten. Een eerste compensatie voor het al dan niet door mijn gootje veroorzaakte burenleed is intussen dus al geleverd: acrobatentoeren op zo'n 10 m boven straatniveau, gratis en voor niets. Zoals het een artiest betaamt heeft Mak(k)er het er gelukkig heelhuids van af gebracht. Minder leuk is dat een oplossing voor het dakgootprobleem voorlopig nog op zich laat wachten.

Een eerste check-up van de dakgoot laat namelijk vermoeden dat het probleem toch niet van mijn stukje dak komt. De oorzaak zou te zoeken zijn in het uiteinde van de goot van de buren, waarvan weliswaar onduidelijk is of het nu net wel of net niet boven mijn stukje goot hangt. Een nader onderzoek via de ladder is dus aangewezen. In nauw overleg met de buren is besloten dat dat onderzoek er komt van zodra ik probleemloos in m'n huisje kan. En dat is dus nog wachten tot ten vroegste begin juni. Wordt vervolgd...

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Span-nend! Span-nend!

Enne, die 'mak(k)er' van jou, is dat een beest van een vent? Je weet toch dat circussen met dieren tegenwoordig verboden zijn in Gent hé?

11:39 p.m.  

Een reactie posten

<< Home